En Strålende Fremtid

Session 15 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Forlader Theransk teritorrie ASAP

Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

2nd of Mawag year 1517 TH. fortsat

Vi bruger alt vores snilde på at “liste” uden om forstærkningerne og krydser floden på en færgemands sølle undskyldning af en pram.

Vi kommer ind i et stenfyldt område og støder på en hule, der tidligere har huset trolde eller lignende væsener.

Gruppen bruger hulens ly til at heale vores sår og sove i tørvejr, mens det regner udenfor.
Om natten, under sin vagt, opdager Sindri tegnet for “Kaer” på hulens bagerste væg.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 14 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Tys vs. Questor of Dis

Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

2nd of Mawag year 1517 TH. fortsat

“Den Spiste” når kun lige ind i stuen, hvor vi mageligt sidder og drikker the og spiser kage og den får kigget indgående på Tys og Tys får kigget indgående på den.
I det splitsekund det tager at blinke er Tys gået i fuld angrebs aktion og ingen andre i rummet ved hvad der sker eller hvorfor og så må man jo tage et valg.

Jeg vurderer at Fillianorres bodyguard, Thomas er den farligste i rummet og koncenterer mig om ham, mens de andre tager sig af de sidste fire vagter i rummet.

Slaver, tjenestefolk og Theranere flygter ud af huset så hurtigt deres ben og situationen tillader dem at gøre det.

Thomas ser ud til at vurdere at jeg er klart den største trussel i rummet, hvilket selvfølgeligt er rigtigt, og styrer mod mig med sin helberd.
Jeg placerer en perfekt Flame Flash på bodyguarden og forventer selvfølgeligt at han omgående falder om af sine skader, men til min forbløffelse fortsætter han ufortrødent mod mig!

Mens jeg har min uforberedte kamp med bodyguarden, er Tys godt igang med at maltraktere denne “den Spiste” og da hun endeligt får slået den ihjæl går der en gru og desperation igennem de sidste Theranere i huset. Nogle af dem flygter, mens bodyguarden ser ud til at gå i blodsrus og er endnu mere ihærdig med sit forsøg på at fylde min person med mange huller.
Jeg bliver jo nok nød til at indrømme at jeg på dette tidspunkt har brug for lidt hjælp med at få ham standset og Tys og Sindri giver en hånd med til at få ham nedlagt.

tys fortæller hvorfor hun angreb.
Dværg fortæller at Den Spiste er Questor for Passionene Dis.
Ork slaver afværges.
Bodyguard stabiliseres.
Vi skyder os videre inden forstærkninger dukker op.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 13 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Theransk Territorium

Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

2nd of Mawag year 1517 TH.

Efter vi har fundet os til rette i dværge trolsmandens hytte får jeg kigget lidt nærmere på hans afhandlinger og jer overdriver ikke når jeg skriver at det er noget af en guldgrube af magisk viden og ideer jeg er kommet i besiddelse af.
Ikke nok med at jeg har fundet de informationer jeg skal bruge til at binde de sidste tråde til Jaruum’s Briller, men også tankerne bag dem og hvordan de er kostrueret!!

Tys har efterspurgt efter en Amulet mod Skinshift. Det var så facinerende en efterspørgsel at jeg faktisk har brugt noget tid på konstruktions overvejelser…. Det vil (for mit vedkommende) tage ca en måned og materialer og andre udgifter vil nok ligge omkring 500 SP, for prototypen, men vil nok komme ned på 200 SP stykket, når jeg har perfektioneret processen.
Vi blev enige om ikke at gå igang med konstruktionene lige nu, da vi egentligt er på vej tilbage til Basstown.

Vi blev eninge om at lade constructs være construts og fortsatte vores rejse mod Basstown. Windlingsne er valgt at blive ved hytten, men Thurafi og Fiona har valgt at følge med os.

Samme dag som vi tager af sted kommer vi til en skråning fykdt med en giftig tjørnebeplantning, der ser ud til at blive brugt sm forsvars værn mod andre i området. For neden af skråningen ligger et lille hamlet med fire huse og nogle marker. Det interessante ved planten er at den også findes i det Astrale plan, hvor de faktisk er meget større. Det er samme slags bevoksning, der beskytter Elverskovene hvor dronningens hof er.

Det viser sig at være Theransk territorrier og vores vært, dværgen Fillianorre byder på kaffe og kage mens gruppen granskes af en eller anden….ting, der går under navnet “den spiste”.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 12 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Meta gaming

Legent Points


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

13th of Rua year 1517 TH. fortsat.

  • Får kigget chars igennem for stuff der skal lvls.
  • Jirri bruger Item History Talent på de fleste af vores Thead items.
  • Vi får bekræftet at vi er i udkandten af Landis og byerne i nærheden kun indeholder undeads.
  • Gruppen, windlings, Vildmanden og pigen vælger at fortsætte rejsen tilbage mod Basstown .
  • Afslutter session ved at vende tilbage til den wardede dværgehytte.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 11 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Windlings på lampe

Legent Points


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

13th of Rua year 1517 TH.

Jeg har haft for travlt med at læse og lære til at skrive de sidste par dage.

Efter vi besejrede Wormskullen gik Sindri og jeg tårnet igennem for flere ubehagelige overraskelser, men fandt ingen.

De to andre lagde sig mere eller mindre ned på stedet for at ømme sig og heale efter mødet med en af Wormskullens kræfter, der vrider huden rundt på sit offer i flere forskellige retninger på en gang, hvilket er meget ubehageligt at se og ikke mindst lyden af processen og ofrenes klageskrig er noget jeg sent vil glemme.

Da vi havde sikret tårnet besluttede vi at bruge det som base mens vi healede og jeg gik i gang med at se om ikke jeg kunne få disse windlings ud af ravlamperne uden at slå dem ihjel.

Det tog lidt længere tid end jeg først mente det ville tage, men det var trods alt en sprogbarriere og en helt anden tilgang til brugen af magi og ritualer. selvfølgeligt fandt jeg en kontra besværgelse og det blev en success med at befri alle 25 windlings.

Selve ritualet tager et par timer og indbefatter at se ind i det astrale plan og vikle formulartråden ud, så ravet frigiver den indkapslede Namegiver, samt forholdet mellem noget koldt og varm balanceres.

Jeg fandt ud af under min reaserch at lamperne bruger windlingernes evne til at se i det astral plan til at tilføre energi til lamperne og jo mere coruption, der er jo kraftigere lyste lamperne. Jeg kommer nok til at bruge dette til at fremstille en eller anden form for magisk genstand med samme effect, hvor brugerens Astral Sight talent vil bruges som energi kilde.

Windlingerne er alle fra samme stamme og de blev indkapslet for lidt over 700 år siden lige inden den store Scourge.

Det lader til at tårnet ikke ligger alt for lagt væk fra en større by, med et fæstningsværk hvor der er en skelletdrage viklet omkring. Ser meget fascinerende ud og jeg er ret sikker på at det er noget vi vil se nærmere på.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 10 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Flere uhyrligheder

Legent Points


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

5th of Rua year 1517 TH. fortsat.

  • Forlader katakumberne uden at gøre det af med udød Ridder.
  • Finder tårn, bevogtet af udøde. (ikke fremmanet magisk.)
  • Tys finder windlings brugt som lamper. beslutter sig for at befri dem.
  • Gruppe kæmper med tårnets ejer, som viser sig for at være en Horror af wormscull slagsen.

Fyldestgørende beskrivelse senere.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 09 - Rejsen tilbage mod Basstown.
En stædig udød Ridder.

Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

5th of Rua year 1517 TH. fortsat.

Inden vi forlod stedet kiggede vi efter eventuelle hemmelige mekanismer og fandt ud af at en af armene på Passion figuren aktiverede en hemmelig nedgang fra kirkestolen og den førte ned i et ottekantet rum med alkover fyldt med knogler af forskellig slags. Ved nedgangen af trappens taghvelving var der et indtørret lig af et æsel neglet fast til væggen af uforståelige årsager….

I det centrale rum var der en sarkofag med et relief af en sovende ridder med skjold og slagsværd. på hele sarkofagen var der skrevet med kileskrift jeg nåede at få taget afmærkninger til senere oversættelse inden vi valgte at åbne kisten….

Det var en dårlig beslutning, da der var en rustning hvis ejer ikke havde fundet hvile, selvom han tydeligvis var død.

Selvom vi ved fælles hjælp fik ham bekæmpet, regenererede han tilstrækkeligt til at ville rejse sig igen.

Inden han rejste sig fik Tys dog kigget ned i kisten, hvor der befandt sig resterne af en piqnik kurv og to rødvinsglas med snogninger af blå glas, op af stilken.

Jeg har en ide om at offerkniven oppe ved alteret måske kan brug til at stoppe ham permanent, men det er kun gisninger i en desperat situation.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 08 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Rendez-vous med en Jehuthra

Legent Points


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

5th of Rua year 1517 TH.

Det er skræmmende hvor meget fejl man kan tage ud fra en løs observation. I går aftes var jeg overbevist om at der ikke ville være nogle problemer i at krydse den slugt vi kunne se fra vores aften lejr, det kan jeg nu sige at det var der.

En Horror construct, som kaldes en Jehuthra, havde lavet en meget kamofleret fælde, som vi ikke opdagede inden det var for sent og røg lige ind i den. Den havde lavet et stort spind i et hul og dækket det til med blade og så videre.

Selv om den gjorde et ihærdigt forsøg på at spise mig, så fik jeg såret den og fik os alle fri af spindet. Desværre var der et fald på nogle få meter, man ikke kunne se før vi hang i luften.

Under spindet var der en gammel kirke tilhørende Passionen Rashaman.

Jeg kunne fornemme med mine Talents at der har foregået en del forfærdelige ting her på stedet under Scourchen, som jeg håber ingen får muligheden for at genopleve.

Heldigvis fandt vi en vej ud fra stedet inden aften, for jeg kunne fornemmen en masse rastløse sjæle på den anden side af Astral Space, hvor det ikke ville have været alt for sundt for os at opholde os for længe.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Session 07 - Rejsen tilbage mod Basstown.
Afsked med byen Tusindfryd.

Legent Points (er flyttet ned i bunden.)


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

2nd of Rua year 1517 TH.

Efter en god nats søvn og et logistisk marridt, forlader vi Tusindfryd.

Vildmanden og pigen har valgt at rejse med os tilbage til Basstown.

Mirrah og vores veje skiltes lidt uden for byen. Hun har planer om at udforske landet og har Parlainth, som sit endelige mål… på den ene side ville jeg gerne rejse med hende, for at have mere tid sammen med hende og lære af hende, men på den anden side har jeg ingen planer om at komme i nærheden af den faldne by.

Efter at have overvejet vores muligheder, blev vi enige om at bevæge os ind i landet (væk fra den Store Moder) og kortlægge området, mens vi rejser mod Basstown. Det er ganske vist en omvej, men ingen af os har travlt med at vende tilbage til Basstown og Orkerne. Desuden er det en invistering at kortlægge stedet.

- Cor-Eldir.

4th of Rua year 1517 TH.

I formiddags kom vi frem til en lille landsby, der føltes forkert fra første færd. Det så ud til at en Elementalist havde fået sten til at gro ud af jorden i form af hegn og bygninger. Alt var dog i skrigende farver!!
Tys og jeg så ind i det astrale plan for en sikkerheds skyld og der var helt sort af Taint, hvilket fik os til at vende om på en drakmar og vende tilbage til lejren, samle vores ting og ridde i en stor bue udenom stedet. Kort efter vi forlod stedet kom der nogle Horror konstructs ud af hytterne. Vi har med andre ord undgået en fælde af en ubehagelig slags.

Vi tilbagelagde en del kilometre væk fra landsbyen inden vi slog lejer for natten……

I morgen ser det ud til at vi skal gennem et bjergpas ikke så langt fra hvor vi slår lejer for natten. Det ser ikke ud til at komme til at volde nogle problemer herfra hvor jeg står.

- Cor-Eldir.[TOP]
View
Landsbyen Tusindfryd 05
Orker flytter ind.

LP: 800
LP Total (ca): 3.200


Cor-Eldir-riel’s Journey entry

30th of Charassa year 1517 TH.

Det er sket en del i denne uge. Prammen og dens besætning er vendt stævnen tilbage mod Basstown efter at have betalt os vores hyre på 200 sp.
Vildmanden og pigen har valgt at slå sig ned her i Tysindfryd, selv efter hvad der er sket her.

Vi har inspiceret Kaeran grundigt og fundet ud af at der også er en ubenyttet sølvmine her, der bare venter på at blive minet. Man kan roligt sige vi kan betragte os som rige, hvis jeg selv skal sige det.

Desuden har vi fundet os til rette og jeg har fundet mig den bolig jeg har planer om at slå mig ned i, som del af min belønning i hele denne udforsknings eskapade.

Ud over alt det materielle, så ser jeg det som endnu vigtigere at vi er blevet så erfarne at vi alle er steget en Cirkel.
Inden Mirrah indvilligede i at træne os udførte vi blodsritualet, hvor vi svor at vi ikke ville gøre hinanden ondt. Personligt føler jeg en stor ære at være knyttet til sådan en person med blod!!

1st of Rua year 1517 TH.

Mit sind koger af HAD!!!!

Endeligt har vi fundet et hjem væk fra orkerne og hvad sker der??!!! Skadedyrende dukker op og tager og tager og tager som om alt de ser og rør ved er deres!!!

Hvis den lille slimede ork af en undermåler havde været alene ville jeg ikke betænke mig et øjeblik med at lade mit kortsværd glide mellem hans ribben og ende hans usle liv, men som de skadedyr de er, kommer de altid i flok….

Nå, for at jeg senere kan finde hoved og hale i mine rejser må jeg nok hellere starte fra begyndelsen…..

En morgen som de øvrige morgener gik Mirrahs ydre alarmer igang, mens jeg var igang med at spise morgenmad og hun klargjorde forsvarsværkerne med Jirri’s hjælp.
Tys og Sindri var igang med hvert af deres gøremål, men valgte at gå med mig ud for at se hvad der havde sat alarmerne igang. Min første indskydelse var at vores arbejdsgiver måske var kommet.

Hvad der udfoldede sig foran os ude i by zonen var en flok barbarer jeg havde håbet jeg ville være fri for at se nogensinde igen, men hvad havde jeg forventet??….en flok orker var igang med at gøre det, orker gør best; stjæler andre namegivers ejendele.

De var ankommeet med et luft skib (tilsyneldende navngivet “The Rightiouse”) og inden det var forankret bare nogenlunde ordentligt, var det første læs loot om bord.

Da jeg gjorde mig til kende blev jeg antastet af hvad jeg går ud fra er deres leder (Jirri fortalte senere at den hed Fredgard og er åbenbart beslægtet med Basstowns “Governør” ) og på den mest nedladende måde gjort opmærksom på at jeg var på hans territorie og allernådigst underlagt Cara Fahds “beskyttelse”. Hvis det ikke var for de 20 adept krigere han havde omkring sig, ville det være mig en glæde, nej pligt!!, at hjælpe ham på vej til dødsriget, men logikken måtte sejre idag, så jeg kan udrette større ting og måske endda fjerne deres nation fra kortet, som den skamplet Cara Fahd er.

Jeg inviterede en af dem med for at mødes med Mirrah og finde en løsning med hende, da jeg syntes det egentligt er hendes beslutning i sidste ende og jeg må indrømme at jeg havde et lille håb om at hun ville mose vedkommende som det insekt jeg anser orker for at være….det er måske at fornærme dem…altså insekterne….
Desværre var de ikke interesserede i at mødes med hende og jeg var ikke lige i humør til at insistere.

Jirri valgte at gå op fra Kaeren og se om ikke hun kunne skaffe flere informationer om disse orker, og ud fra hvad hun fortæller har vores arbejdsgivere af en eller anden grund solgt dette områdes lokation til orkerne.

Jeg må sige at jeg oplever en meget stor afsky for vores tidligere arbejdsgivere, hvor jeg ikke kan udtrykke mig stærkt nok med ord og min lid til mennesker er styrtdykket. Jeg har svært ved at acceptere at jeg er blevet brugt af orker til at finde frodig jord, der kunne have blevet brugt af andre Namegiver racer og så falder det i hænderne på den race jeg afskyer mest efter Horrors!!!

Vi endte med at blive enige om at tage det vi kunne finde af værdier i Kaeren og det sølv vi kunne nå at mine på en dag (svarer ca til 1000 sp) og så forlader vi stedet i morgen tidligt, hvis alt går efter planen og så vender vi næsen tilbage mod Bartertown.

- Cor-Eldir.


[TOP]
View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.