En Strålende Fremtid

Landsbyen Tusindfryd 05

Orker flytter ind.

LP: 800
LP Total (ca): 3.200


Cor-Eldir-riel’s Journey entry

30th of Charassa year 1517 TH.

Det er sket en del i denne uge. Prammen og dens besætning er vendt stævnen tilbage mod Basstown efter at have betalt os vores hyre på 200 sp.
Vildmanden og pigen har valgt at slå sig ned her i Tysindfryd, selv efter hvad der er sket her.

Vi har inspiceret Kaeran grundigt og fundet ud af at der også er en ubenyttet sølvmine her, der bare venter på at blive minet. Man kan roligt sige vi kan betragte os som rige, hvis jeg selv skal sige det.

Desuden har vi fundet os til rette og jeg har fundet mig den bolig jeg har planer om at slå mig ned i, som del af min belønning i hele denne udforsknings eskapade.

Ud over alt det materielle, så ser jeg det som endnu vigtigere at vi er blevet så erfarne at vi alle er steget en Cirkel.
Inden Mirrah indvilligede i at træne os udførte vi blodsritualet, hvor vi svor at vi ikke ville gøre hinanden ondt. Personligt føler jeg en stor ære at være knyttet til sådan en person med blod!!

1st of Rua year 1517 TH.

Mit sind koger af HAD!!!!

Endeligt har vi fundet et hjem væk fra orkerne og hvad sker der??!!! Skadedyrende dukker op og tager og tager og tager som om alt de ser og rør ved er deres!!!

Hvis den lille slimede ork af en undermåler havde været alene ville jeg ikke betænke mig et øjeblik med at lade mit kortsværd glide mellem hans ribben og ende hans usle liv, men som de skadedyr de er, kommer de altid i flok….

Nå, for at jeg senere kan finde hoved og hale i mine rejser må jeg nok hellere starte fra begyndelsen…..

En morgen som de øvrige morgener gik Mirrahs ydre alarmer igang, mens jeg var igang med at spise morgenmad og hun klargjorde forsvarsværkerne med Jirri’s hjælp.
Tys og Sindri var igang med hvert af deres gøremål, men valgte at gå med mig ud for at se hvad der havde sat alarmerne igang. Min første indskydelse var at vores arbejdsgiver måske var kommet.

Hvad der udfoldede sig foran os ude i by zonen var en flok barbarer jeg havde håbet jeg ville være fri for at se nogensinde igen, men hvad havde jeg forventet??….en flok orker var igang med at gøre det, orker gør best; stjæler andre namegivers ejendele.

De var ankommeet med et luft skib (tilsyneldende navngivet “The Rightiouse”) og inden det var forankret bare nogenlunde ordentligt, var det første læs loot om bord.

Da jeg gjorde mig til kende blev jeg antastet af hvad jeg går ud fra er deres leder (Jirri fortalte senere at den hed Fredgard og er åbenbart beslægtet med Basstowns “Governør” ) og på den mest nedladende måde gjort opmærksom på at jeg var på hans territorie og allernådigst underlagt Cara Fahds “beskyttelse”. Hvis det ikke var for de 20 adept krigere han havde omkring sig, ville det være mig en glæde, nej pligt!!, at hjælpe ham på vej til dødsriget, men logikken måtte sejre idag, så jeg kan udrette større ting og måske endda fjerne deres nation fra kortet, som den skamplet Cara Fahd er.

Jeg inviterede en af dem med for at mødes med Mirrah og finde en løsning med hende, da jeg syntes det egentligt er hendes beslutning i sidste ende og jeg må indrømme at jeg havde et lille håb om at hun ville mose vedkommende som det insekt jeg anser orker for at være….det er måske at fornærme dem…altså insekterne….
Desværre var de ikke interesserede i at mødes med hende og jeg var ikke lige i humør til at insistere.

Jirri valgte at gå op fra Kaeren og se om ikke hun kunne skaffe flere informationer om disse orker, og ud fra hvad hun fortæller har vores arbejdsgivere af en eller anden grund solgt dette områdes lokation til orkerne.

Jeg må sige at jeg oplever en meget stor afsky for vores tidligere arbejdsgivere, hvor jeg ikke kan udtrykke mig stærkt nok med ord og min lid til mennesker er styrtdykket. Jeg har svært ved at acceptere at jeg er blevet brugt af orker til at finde frodig jord, der kunne have blevet brugt af andre Namegiver racer og så falder det i hænderne på den race jeg afskyer mest efter Horrors!!!

Vi endte med at blive enige om at tage det vi kunne finde af værdier i Kaeren og det sølv vi kunne nå at mine på en dag (svarer ca til 1000 sp) og så forlader vi stedet i morgen tidligt, hvis alt går efter planen og så vender vi næsen tilbage mod Bartertown.

- Cor-Eldir.


[TOP]

Comments

LarsGottlieb Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.