En Strålende Fremtid

Session 07 - Rejsen tilbage mod Basstown.

Afsked med byen Tusindfryd.

Legent Points (er flyttet ned i bunden.)


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

2nd of Rua year 1517 TH.

Efter en god nats søvn og et logistisk marridt, forlader vi Tusindfryd.

Vildmanden og pigen har valgt at rejse med os tilbage til Basstown.

Mirrah og vores veje skiltes lidt uden for byen. Hun har planer om at udforske landet og har Parlainth, som sit endelige mål… på den ene side ville jeg gerne rejse med hende, for at have mere tid sammen med hende og lære af hende, men på den anden side har jeg ingen planer om at komme i nærheden af den faldne by.

Efter at have overvejet vores muligheder, blev vi enige om at bevæge os ind i landet (væk fra den Store Moder) og kortlægge området, mens vi rejser mod Basstown. Det er ganske vist en omvej, men ingen af os har travlt med at vende tilbage til Basstown og Orkerne. Desuden er det en invistering at kortlægge stedet.

- Cor-Eldir.

4th of Rua year 1517 TH.

I formiddags kom vi frem til en lille landsby, der føltes forkert fra første færd. Det så ud til at en Elementalist havde fået sten til at gro ud af jorden i form af hegn og bygninger. Alt var dog i skrigende farver!!
Tys og jeg så ind i det astrale plan for en sikkerheds skyld og der var helt sort af Taint, hvilket fik os til at vende om på en drakmar og vende tilbage til lejren, samle vores ting og ridde i en stor bue udenom stedet. Kort efter vi forlod stedet kom der nogle Horror konstructs ud af hytterne. Vi har med andre ord undgået en fælde af en ubehagelig slags.

Vi tilbagelagde en del kilometre væk fra landsbyen inden vi slog lejer for natten……

I morgen ser det ud til at vi skal gennem et bjergpas ikke så langt fra hvor vi slår lejer for natten. Det ser ikke ud til at komme til at volde nogle problemer herfra hvor jeg står.

- Cor-Eldir.[TOP]

Comments

LarsGottlieb Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.