Cor-Eldir-riel

A mystic, dark skinned elf.

Description:

Cor-Eldir-riel er en elver med sort hud, der har et genskær af violet ligesom hans hår og øjne også er violette, hvilket gør ham meget svær at opdage i mørke, men giver også et lidt uhyggeligt præg i al almindelighed.

Han er almindelig af højde i elverstandarder, men virker lidt underernæret på grund af at han ikke er særligt muskuløs.
Ud fra hans bevægelser og hvor han sætter fødderne, ser han dog ud til at have nogen sans for balance.

Da han er så mørk er det svært at vurdere hvor gammel han er og da han ikke lader til at have alt for mange ansigtsudtryk, er der ikke meget at hente der. Ud fra måden han taler og udtrykker sig på vil du nok vurdere at han endnu ikke har rundet de hundrede.

Cor-Eldir-riel er klædt i praktiske rejse tøj, men har dog den traditionelle elver kappe, som mange elvere bruger.
Desuden ser han ud til at have en standard oppakning med sig, som så mange andre rejsende har.

Bio:

Cor-Eldir-riel er født i de territorrier, der idag er det ork forpestede Cara Fahd og er ligesom alle andre ikke-orker tvunget til at bo i Basstown.

Allerede inden han blev tvangsflyttet til byen var han klar over at han var adept, men kunne ikke finde en læremester. Det ændrede sig dog efter at han var begyndt på adept skolen og tiltrak sig opmærksomheden af Gal-Ma-Tor, en af de mange adepts som besøger skolen på grund af dets bibliotek.

Efter at have kommet igennem “grundtræningen” blev han enig med nogle af sine skole kammerater om at danne en gruppe og se om ikke de kunne skaffe sig noget erfaring og faldt over et opslag om ekspeditionen og tog ud for at løse opgaven.

Undervejs løb gruppen ind i nogle problemer i byen tusindfryd og Cor-Eldir-riel vågnede op i et fangehul uden at vide hvor resten af hans gruppe er henne og hvor længe han har været spærret inde.

Cor-Eldir-riel

En Strålende Fremtid LarsGottlieb Shadowgargoyle