En Strålende Fremtid

Landsbyen Tusindfryd 04

Mødet med en levende legende

LP: 300
LP Total (ca): 2.400


Cor-Eldir-riel’s Journey entry

22th of the Flower Month year 1517 TH.

Jeg har ikke skrevet i et par dage nu, blandt andet fordi jeg har haft travlt med at gå byens bøger igennem, træne og ulejlige mig med fysisk arbejde.

I dag har vi gået igang med at undersøge indgangen til Kaeren, hvor der er en masse standard forsvar mod Horrors og har brugt “Clean” formularen mere end en gang for at fjerne rester af de tidligere ofre.

kommer frem til en killzone, hvor der også var en kvindelig forsvarer af den endelige indgang til Kaeren. Det viste sig at hun hed Mirrah af Landis…..JA NEMLIG, dén Mirrah!!!!

At tænke sig at bruge så mange år om at lære histore og om hvad vores helte udrettede og så helt uventet at støde på en af dem er virkelig interresant!

Det er facinerende at møde en af de Gamle og have muligheden for at tale med så erfaren en Namegiver, der levede før racerne var nødt til at søge under jorden er tankevækkende.

Jeg må sige at historie bøgerne ikke formår at beskrive Mirrah udstråling, personlighed og ikke mindst hendes ynde, som når jeg står overfor hende. Jeg priser mig lykkelig for at opleve denne personlighed i egen person.

Ud fra hendes egen fortælling er hun edssvoren til at blive i kaeren, men da alle beboerne er døde udenfor betragter hun eden som udført og et nyt kapitel i hendes liv starter. Det er ganske antiklimatisk at være en del af Barsives histore syntes jeg, når man er i det….

Vi benytter chancen for at få afklaret nogle spørgsmål nu vi haver et levende videnskammer foran os og får blandt andet forklaret hvad Invae er for noget. Der er insekt ånder, der besætter folk fra før Scourch.

Hun får selvfølgeligt også forklaret af os hvad der har sket udenfor i den tid hun har befundet sig i denne Kaer….hmm…jeg skal huske at spørge hende hvad denne Kaer egentligt hedder, inden jeg glemmer det igen.

Arh… der er så mange emner at tale med hende om, men jeg tror ikke mine kort levende rejsefæller har tålmodighed til at bruge nogle få årtier på at jeg får snakket, stillet min nysgerrighed og må nøjes med at Mirah træner os alle op til vores respektive næste Cirkler efter at have indvilliget i at udføre en blodsed om ikke at angribe hinanden og se hvad der sker derefter.

Hun forærede os en magisk bag of holding (Mirrah’s traveling bag), der kan holde et ton. Jeg er ikke helt klar oer hvorfor hun gjorde det, men det skader aldrig at have den slags udstyr på sig.

- Cor-Eldir.

Comments

LarsGottlieb Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.