En Strålende Fremtid

Session 08 - Rejsen tilbage mod Basstown.

Rendez-vous med en Jehuthra

Legent Points


Cor-Eldir-Riel’s Journey entry

5th of Rua year 1517 TH.

Det er skræmmende hvor meget fejl man kan tage ud fra en løs observation. I går aftes var jeg overbevist om at der ikke ville være nogle problemer i at krydse den slugt vi kunne se fra vores aften lejr, det kan jeg nu sige at det var der.

En Horror construct, som kaldes en Jehuthra, havde lavet en meget kamofleret fælde, som vi ikke opdagede inden det var for sent og røg lige ind i den. Den havde lavet et stort spind i et hul og dækket det til med blade og så videre.

Selv om den gjorde et ihærdigt forsøg på at spise mig, så fik jeg såret den og fik os alle fri af spindet. Desværre var der et fald på nogle få meter, man ikke kunne se før vi hang i luften.

Under spindet var der en gammel kirke tilhørende Passionen Rashaman.

Jeg kunne fornemme med mine Talents at der har foregået en del forfærdelige ting her på stedet under Scourchen, som jeg håber ingen får muligheden for at genopleve.

Heldigvis fandt vi en vej ud fra stedet inden aften, for jeg kunne fornemmen en masse rastløse sjæle på den anden side af Astral Space, hvor det ikke ville have været alt for sundt for os at opholde os for længe.

- Cor-Eldir.[TOP]

Comments

LarsGottlieb Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.