En Strålende Fremtid

Landsbyen Tusindfryd 03

LP: 200
LP Total (ca): 2.100


Cor-Eldir-riel’s Journey entry

19th of the Flower Month year 1517 TH. fortsat.

Under frokkosten spurgte jeg ind til den magiske kniv der blev nævnt i forbifarten tidligere og Jirri fortalte at den var intelligent og kunne have haft indflydelse på Nobun. Jeg er i et dilemma, da det er en sjælden chance for at studere et artefact fra gammel tid, men der er en meget reel mulighed for at den kan være en corrupted Horror ting…..choises, choises.
Der skulle også være en stav i nærheden af kniven, men da vi kiggede nærmere på området i byen var både kniven og staven væk. der hvor kniven skulle have været stukket ind i dørkarmen var afsvedet. Senere kiggede Tys ind i det astrale plan og så området som en lille Horrormund, så jeg er overbevist om at jeg skal være meget påpasselig med håndtering af kniven hvis jeg vælger at studere den.

Mens Sindri og jeg kiggede nærmere på om der var spor af hvor personen var gået hen med kniven og staven, blev Tys ført over til en af de andre huse af hendes kat. Her finder de en menneske pige i en kiste, hvor nøglen Jirri tidlige havde fundet, som passede til.
Pigen hedder Fiona og er traumatiseret og hun var så beskidt at jeg var nød til at bruge en af mine formularer to gange for at hun blev ordentligt ren.
Det er ikke sket før.
Ud over at hun måske kan give os nogle informationer angående byen og hvad der har foregået, vil hun være en byrde for os, så jeg forventer besætningen på prammen tager sig af hende.

Efter aftensmaden fik jeg mulighed for at gå Nethermanserens journaler igennem og fandt ud af han hed Trark Ginasa. Ud fra hvad han skriver, så blev beboerne mere og mere paranoid over for andre end mennesker og Elvere, det startede allerede inden de kom ud af Kaeren, hvilket jeg har en mistanke om at de måske er blevet påvirket af en Horror ellers må der have sket noget, der har påvirket dem i den retning. Han har lavet forsvarsplaner. Han fik ide om at ofre beboerne og andre ved at hidkalde horrors ind i Namegivers. Journalerne er dateret fra før de kommer ud fra kaeren og frem til for et par dage siden. det underlige er at der ingen referancer om Nobun er.

20th of the Flower Month year 1517 TH.

Idag har Tys og Sindri valgt at lede efter- og finder Kaerens indgangen.

Sindri tager en hotpot til gruppen fra en af husene, så vi ikke skal ud og købe en senere. Det kan vel opfattes som en slags betaling eller loot….alle der måtte have noget imod det er alligevel døde og har ikke brug for den mere.

Jirri ryder op i byen. fjerner ligrester. laver mindemærke for de døde landsbyboere. Det tager hele dagen

Jeg går meget af byens dokumenter igennem og finder en del interresant historik om indbyggerne og deres befolkningstal og stamtavler, men ikke rigtigt noget, der kan hjælpe os med Kaeren og hvad der kunne være af forsvarsværker.

Her er dejligt fredfyldt og idyllisk…. jeg kan ikke lade være med at tænke at at dette helt sikkert er stilheden før stormen…

Comments

LarsGottlieb Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.